nagy költő
nagy költő leszek ma
így döntöttem két sör után
néhány bor után nagy író is lehetnék
versbe szedem, mi történt velem
vagy naplóba, ahhoz elég egy notesz
meg klaviatúra, fénykard esetleg ceruza
rímekbe szedve jobban mutatna
vagy hatna, esetleg rámákba
de fő az egyszerű külalak
a buszon utazva láttam egy galambpárt
összebújtak, mintha szeretnék egymást
meg pár csoda is történt
olyan kihalt tud lenni a világ
csodák nélkül
meg galambok nélkül is
pont így kezdődött el ez a vers
és úgy fog végződni, ahogy alakul
reklamációnak helye nincs
tegyél panaszt egy bíróságon
a másik ami történt velem
mesébe illik, ha elmondhatom
az erdő még mindig kerek
pedig fűrészelik, és kisebb
de kerek, és erdő marad
így van ez a galambokkal
meg a csodákkal is
azok csak vannak, meg összebújnak
és ahogy előre szóltam
úgy ér véget a versem
ahogy írtam, alakult pont
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-09-26 01:35:49
Utolsó módosítás ideje: 2020-09-26 01:38:54