Forró a nyár
melytől levünk csöpög,
forró a nadrág
mely a hölgyeken
nem lötyög.
Férfi szemnek
szép a látvány,
a hölgy örül,
Ő most egy bálvány.
Minden évben
van ez a látvány
ami a férfiak számára
nem egy hátrány.
Rövid ideig
tart ez a látvány
oly kevés ideig
mint egy szivárvány.
Minden évben
elkövetik ezt,
sorolják újra
mint óra a percet...