első
túl vagyok az első halálon
kihűlve mozdulatlan fekszem
elbújt dobbanások ülnek
a lengő ágabogas csenden
semmivé válva a semmiközt
visszahullnak rám a betűk szavak
mint esőcseppek peregnek
tócsák lesznek majd befagyott tavak
elenged az idő már nem szorít
kisimulnak a vén tenyér ráncai
az élet túl komoly súgja halkan
és már nem enged játszani
hangtalan szárnyú sötét kering
leszáll az ágabogas csendre
hatalmas fekete árnyék zuhan
rögöt vet és eltemet az este
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-07-24 07:31:41
Utolsó módosítás ideje: 2020-07-24 07:31:41