a napsütéses
hűvös reggeleket
azokat szeretem
néhány éve ilyenkor
az egyetem mellé
Tapolcára
vagy Lillafüredre
megyünk ma is
fele annyi Celsius
ahány az év
a héten
megkezdődik
a pótfűtési időszak
szólt az értesítés
felkészülünk a télre
magunkba szívjuk
az utolsó sugarakat
jó lenne már
látni a tengert
a délit
és az északit is