Az ágy
Te tudod minden titkomat
vagy legalább is sejted,
eldugod mindig álmomat
egy fáradt nap után: jó Veled!
Különféle lehet méreted
illene talán ezt megtanulni
változó mindig színed,
épp úgy mint maga az élet.
Esetleg elkísérsz mindenkit
s kiszolgálod élete során
ha közben mégis lecserélnek,
ez Veled könnyen megeshet.
Finom vagy és süppedős
néha katonásan kemény,
attól függ kinek mi az igénye
és vajon mennyire pénzes?...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-05-13 13:36:10
Utolsó módosítás ideje: 2020-05-13 13:36:10