átneveztelek
néztem az eget
fekete dunyha
eresztette levét
féltem
mint annyi napon át
hogy a féktelen düh
megint megszállja anyám
pelerin terült rám
a pepita az édes
hangja hasította ketté
ami rám borult vakon
nem hallottam semmit
kértem ne üssön
csapjon inkább agyon
öljön meg csak ne gyűlöljön
szememből a sós víz
lefutott szemű harisnyájára
cseppent
a nylon nem szívta magába
nem ölelt magához akkor sem
engem
a reggeleket szerettem
kakaóból főzött habos ígéretet nekem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-05-03 10:00:26
Utolsó módosítás ideje: 2020-05-03 10:00:26