Hangjáték a tónál
Szélcsend van,
évek óta dobol a fülemben:
Jó lenne otthon lenni már.
Elhelyezni valamilyen másik csöndbe,
abba múltkoriba,
amikor a csöndek
láthatatlanok voltak
és nem némák,
mint ez a mostani csend.
Jó lenne ez,
de a madarak hallgatnak,
jó lenne otthon lenni már.
Mama kenyeret sütött,
kemény volt a héja,
tejbe mártogattuk a kérges tenyerét.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-04-13 10:27:57
Utolsó módosítás ideje: 2020-04-13 10:30:20