"Egyfejű magánjáték" (igen, ez is lopott)
"hull a hó és..."
de ezt már megírták!
Előlem!
amit nem azt
én írtam meg
magam elől
de annak sem volt
értelme
ahogy semminek
De!
a zenének van...
a dallam...
itt van a fejemben
"Cseszheted a dallamodat!
Eljátszani nem tudod!
Még dúdolni sem...
Botfülű! "
bot...
de a dal...
és a vadonatúj lépcsőm...
de ez sem a mennybe visz..
"Akciós volt, mire számítottál? Örülj hogy nem egyből a pokolba..."
mert az a főút...
a dallam akkor is...
"Csend legyen már!"
és igen a csend is...
meg a hangja...
vagy a hangya?
"csak el ne jussunk a tücsökig!"
inkább a kondor
vagy a sas(ok)
addig meg belülről nézegetek kifelé
és a dallam is
mielőtt durván félbe...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-03-31 16:05:40
Utolsó módosítás ideje: 2020-06-15 11:10:24