Megtalált
Buta vagy.
Nekem te "tetszel".
Nehogy félreérts.
Megérintett a sorsod.
Vigyázz mire vágysz, mert eléred.
Különben is, megölnénk egymást.
Meg aztán a tied.
Soha nem venném el más férfiját.
Meg azt is láttam, véletlenül,
mit csinált veled ez a kapcsolat.
Abbahagytad talán az írást is?
Őszintén sajnálnám.
Meg, van férjem, családban élek,
64 leszek májusban.
Nem tudnék senki árnyékában élni.
Rosszul járnék vele.
Látom, milyen alfahím fotót tett fel.
Nyilvánvaló volt, hogy mint férfi is
labdába akar rúgni, hogy
párválasztásra akarta használni a helyet.
A pozíciót.
S ez nem tett jót, sem az irodalomnak,
se neki, se neked, aki horogra akadt.
Sajnálom.
Én, egyébként nem való vagyok senkihez,
és hozzám sem való senki.
Rá kellett jönnöm az évek alatt.
Az írással vagyunk egymáshoz valók.
A szenvedélyem.
Soha nem mondanék le róla egy férfiért.
Te se tedd! Az egyetlen dolog,
ami segíteni tud(ott) nekem.
Legyen szép napod!
Oszlasd fel a ködöt a fejedben!
Bocs. De kikívánkozott.
Én is szenvedtem már féltékenységtől.
Tudod mi segített?
Amit megengedtem magamnak:
a szabadság.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-03-30 12:20:56
Utolsó módosítás ideje: 2020-03-31 09:40:18