A láthatatlan
Egy egész világ
retteg most Tőle,
hiába megpróbálnak-
mindent, nincs legyőzője.
Egyfajta nevet adtak Neki,
amit a mikroszkóp által
a tudósok megtekintve
tudták csak elnevezni.
Sok apró koronafeje
kiharcolt létét nem engedi,
ellenszerét kutatva,
mindenki csak teszteli.
A huszonegyedik század
fő rémsége a klímaváltozás,
ettől olyan vírus jő létre,
ami az eddigitől eltérő, más!
Egy egész világ
fél, retteg most Tőle,
hiába megpróbálnak--
mindent, nincs legyőzője...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-03-17 12:26:50
Utolsó módosítás ideje: 2020-03-17 12:26:50