ez az utolsó kávé mára
a sokadik utolsó kávé
mert egy félreeső helyen mint
a világ közepe szándék és
vagyon nélkül mi mást tehetnék?
halhatatlan vagy hallhatatlan
valamelyik biztosan vagyok
bizonytalanul lépkedhetek
ez a klumpa nem az én méretem
lehet hogy a világ sem az már
de talán anya valahol vár.