Nő vagyok
Téged ez fáraszt
és elveszel a részleteimben,
de hát nő vagyok
és így sokszor rendezetlen.
Egy labirintus…
mintha szeretnél itt bolyongani,
hiszen mégiscsak
határtalanul angyali
teremtményként a
magam módján vagyok szemrevaló,
okot ne keress,
abban csak elhalkul a szó.
Amúgy meg tudod,
én van amiben nem nyitok vitát,
kis kompromisszum…
néha emeld a dózisát
és szerintem ez
elég kell legyen a boldogsághoz,
és tudom, nekünk
mindig közünk lesz egymáshoz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-03-05 18:38:10
Utolsó módosítás ideje: 2020-03-05 18:38:10