az össze nem egyezés retorikája
mondjuk
ha csinálnál nekem gyereket
ott a járdán
ahol a térdünk összeért
mondjuk
ha madár volnál és négy fiókánk
jajgatna a fákon
hogy egyem meg a szívüket
mondjuk el
másképp el a történetet
mi lenne ha a nap lebukna
és én aláállnék
mondjuk
körülöttünk csupa drót
csupa hazugság
lenne a kerítés
mondjuk
azt hogy nem hullnék le rólad
és te nem hunynád be a szemed
minden közös éjszakán
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2020-01-30 13:40:37
Utolsó módosítás ideje: 2020-01-30 13:40:37