Öt éve újra írok (2)
Fibrilláló pitvar, zavarodott szív
Rosszul lesz az ember, gyorsan mentőt hív
Intenzíven fekve, alsógatyában
Átélheti hitét Isten-Atyában
Bálnaként a parton, tehetetlenül
Százhúsz kilós testtel fekszik egyedül
Lepergeti múltját, átértékeli
Földi küldetését még megértheti
Pittyeg a sok műszer, a szív még ketyeg
Visszaáll a ritmus, meggyógyul a beteg
Bölcsebb lett ő sokkal, jött egy üzenet
Teleírt azóta sok-sok füzetet
2004
(valóságos élmény alapján)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.