Öt éve újra írok
Fibrilláló pitvar, zavarodott szív
Rosszul lesz az ember, gyorsan mentőt hív
Intenzíven fekve, alsógatyában
Átélheti hitét Isten-Atyában
Életpálya szélén, vonalon állva
Még nem akar menni, el a halálba
Lepergeti múltját, átértékeli
Földi küldetését még megértheti
Pittyeg a sok műszer, a szív is ketyeg
Visszaáll a ritmus, el még nem megyek
Bölcsebb lettem sokkal, jött egy üzenet
Teleírtam verssel sok-sok füzetet
2004
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.