(Nem)Lekváros időhúzás (revised)
Az időt ma összetöröm
Csak néhány darabja maradt
A hiányt kövekkel töltöm
Súlyra jó úgy is elszalad
Körbejár de nem ismétel
Csak ugyanaz jön be megint
Elmúlik pedig bevéstem
Az agyamba szabvány szerint
Elkezdtem és nem bontom le
Valamit csak félbehagytam
Addig amíg nem dobom be
Nem látszik hogy rég feladtam
Húzom tovább időt kérek
Csak egyetlen kis darabot
Nem fér el és én sem férek
Végigülöm a harmadot
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-09-09 03:13:12
Utolsó módosítás ideje: 2019-09-09 03:13:12