tehermentesen
nagyon sok emlékem
már csak áttételes
nem is az eseményre emlékszem
hanem arra amikor utoljára elmondtam valakinek
a friss dolgokat könnyű elmesélnem
hiszen magam előtt látom
de ahol elég egy szót eltéveszteni
azokra nincs garancia
nincs is rossz érzésem
ha módosítok egy-két momentumon
lehet hogy úgy történt
történhetett
egyébként is így jobban hangzik
lehet hogy nem is én voltam
de lehettem volna
nincs kitől megkérdezni
azokra amik előtted voltak
már csak régi barátaimtól tudok
lehet hogy ők is csak sokszor mesélték
nem is velem nem is velük volt és nem is úgy
már a veled töltött idő elejét is
csak tőled tudom
jó ez így
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-08-22 14:47:10
Utolsó módosítás ideje: 2019-08-22 14:47:10