Kapcsolat
Kimondhatatlan ma a délután.
Forró madarak csipegetik
a búzaszemű macskakövet.
Táguló ereimben
magányosan keringenek
a vörösbe bódult nappalok.
Kavicságyon nyugszom,
sebzett ködből fakadok.
Létem bére szíven lőtt félelem.
Látóköreim szűkülnek,
mint a Nap a folyosóra
omlott emeleten.
Álmomban háttal ülök,
és hallgatag suhanok
alvó arcod mosolyában.
- Nincs hozzádférésem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-07-15 15:30:51
Utolsó módosítás ideje: 2019-07-16 10:52:52