Mert az emberek...
... tanulékonyak
a taposóaknák helyét
egy életre megjegyzik
csontról csontra porcikáról
porcikára építik újjá magukat
a vázra jó vastag falat emelnek
így indulnak útnak az új aknák felé
... nyáron a legsebezhetőbbek
a forróság lemállasztja lelkükről
a gondosan felvitt védőrétegeket
átizzadt közönyük mögül mint ruha alól
a szemérem úgy villan elő mérhetetlen
egymásrautaltságuk mellükön csordogáló
felirat ne érj hozzám eleven hús vagyok
2014. július
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-07-12 17:05:05
Utolsó módosítás ideje: 2019-07-12 17:05:05