apám mesél a gyerekkoráról
a meztelentalpas szegénységről
és hogyan futottak cipő nélkül a bazalt darabokon
nekem van cipőm és kényes a talpam
de holnap én is futok majd mezítláb az éles köveken
mint a tűztáncolók sértetlen leszek
mert apámra hasonlítok kevesebb nem lehetek