Térdszalagfűrész
Még nem is vagyok itt
Csak átlebegtem kicsit
A kerék még mindig forog
De nagyon csattog nyikorog
A fogai megvannak még
Harapáshoz már nem elég
Ezek a napok egyre-másra
Körberepülnek a farakásra
Lefedi a fényét visszavillog
A víz alatt döglött hal csillog
Elkopik elrohad marad a nyár
Ha nem nyílik eltörik a zár
Reménykedem vasat eszek
Visszaállok szövetkezek
Kiálló darabok a szikla leomlott
A kisbalta héja megromlott
Borogatni kell tudom én is
Lementem a strandra
De a tenger szabadságon volt
A kutya még mindig ugat
Pedig már régen elástam
Segítsetek vakarni a hátam
Mert azt már nem érem el
Mindenki azt kapja amit érdemel
A macska lapos de hosszú a szőre
Hideg jön megmondom előre
Megkergültem vagy csak sárga
Kék ágakról lelóg a spárga
Lassan elhalványul minden
Lassan ugyanolyan minden
Lassan belémégett minden
Lassan elfelejtek mindent
Holnap úgyis újrakezdődik minden
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-05-27 03:06:34
Utolsó módosítás ideje: 2019-05-27 03:06:34