Hívás
már rég nem írtam magamról
nehogy eszedbe jusson milyen vagyok
és elhiszem ha messziről is
talán másnak találsz ha csak hívlak
könnyebb lesz majd hang alapján
nyakig takarózva a távolsággal
már nem elég egy fügefalevél
új bőrbe kell öltöztetned a felejtés alá
és talán ha megszelídítesz
a közelembe engedlek újra
bár a kagylón keresztül
harag ömlik át és meztelen cethalak
úgy teszek mintha először találkoznánk
bevallok mindent aztán elkezdek újra írni
mert kétségbeesés tapos hitem felett
és nem akarom, hogy teljesen elfelejts
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: (Zsolt, )
Feltöltés ideje: 2019-05-22 17:59:00
Utolsó módosítás ideje: 2019-05-22 17:59:00