Szemüveged
Megint a te szemüveged került rám,
milyen különleges árnyalatok…
tükörbe nézek és lám -
én is egy fokkal jobb vagyok.
Ezt elveszem, de adok helyette
egy másik szemüveget,
nehogy azt hidd,
hogy mindig csak megtévesztelek.
Nézd, így egy hangulat vagyok,
tüskés, veszedelmes…
nem, ez sem jó,
hisz minden szépet elvesz.
Látod… még a reményen is átlát,
itt a tiéd, inkább ne bántsuk a látszatot…
hisz az igazság csodáját,
csak azon keresztül láthatod.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-05-09 19:15:00
Utolsó módosítás ideje: 2019-05-09 19:15:00