Szalay Károly
Oly jó nekem
Ha fogom a kezed,
az oly jó nekem,
átadod az érzést,
mit nyújt a szerelem.
Ha nézek Rád,
az oly jó nekem,
örömben arcod,
mit átadsz, kedvesem.
Így együtt Veled,
az oly jó nekem,
érzem szerelmed,
mit személyed jelent.
Ölellek Téged,
az oly jó nekem,
mert ha csókollak,
érzem rezdülésed.
De ha fogom kezed,
biztos az is elég,
átadja szerelmed,
mit nyújt felém a lét...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-04-14 15:26:21 Utolsó módosítás ideje: 2019-04-14 15:26:21
|
|
|