Kerge kutya kerge tõzik
Kerge vagyok kerge én is
Kerge izét kergén írok
Kerge tõza kerge kutyik
Kerge szavak kerge vasak
Kerge savak kerge tavasz
Tavasz? Õsz van! Tél jön! Marha!
Kerge õsztél kerge marha
Kerge tõztél kerge nõztél
Kerge birka kerge irka
Szóval minden mindig kerge
Ezért vanígy megte kerve
Kerge tvevagy teker getve