talán egy másik életemben
talán egy másik életemben
ahol minden oké
minden fasza
ahol nem kell gürcölnöm
kapkodva
stresszelve
hogy le ne késsek
hogy jó legyen
hogy el ne felejtsem
hogy rám ne omoljon
ez az egész
kurva gépezet
és végigalszom éjszakáimat
nem mindenféle szintetikus szarral
tartom egybe testemet lelkemet
ahol nem csak adok
kapok is
talán abban a másik életemben
tényleg minden oké
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2019-01-10 14:52:52
Utolsó módosítás ideje: 2019-01-10 14:55:42