Barátságért...
Barátságért cserébe
önzetlen szeretet kaptam,
e jószívű asszonynak,
saját házában laktam.
Nem volt köztünk kötelék,
sem házas, sem élettársi,
segítettük egymást a bajban,
ez így volt szép, és igazi.
Több éven keresztül
ez volt az életforma,
nem zavartunk senkit sem,
éltünk, figyelve dolgainkra.
Barátságért cserébe
önzetlen szeretet kaptam,
s ha jól végig gondolom,
ez volt az én jutalmam...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-12-01 13:43:31
Utolsó módosítás ideje: 2018-12-01 13:43:31