Elbeszélés
Fiam, akár a mesében,
menekül, mielőtt járni tudna,
gyerekként okosabb -
mint minden gyerek,
aztán belekeveredik a felnőttekbe,
árulásba, verésbe.
Pedig addigra szépen beszélt,
nem fogta igazát diszlexia,
baja a számokkal volt csak talán,
mert folyvást az egyre figyelt,
de valaha, vízben,
az ég is megnyílt,
fényt tükrözött a Jordán vize,
hangokat véltek,
nem csak galambot,
akiben rejlik az én örömem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-11-12 08:47:02
Utolsó módosítás ideje: 2018-11-12 08:47:02