a vámpír próbája (kis-dráma)
az evés mondom lehet kevés
azért csak nosza
khm khm khm
vámpírod vagyok
megmartalak
véredet szívom
lelkem számkivetett narkós
a világ s te a drogom
(rendező továbbikban r)
a vége jó az eleje nem
(kiszól) néha fél kupica elég
khm khm khm
megrekedtem félúton
menny kapuja kizárt
pokolban nincs jogom
lelkem számkivetett narkós
a világ s te a drogom
(r)
na jó legyen jó
(bekiabáló)
tömör mégis tartalmas
(belsőhang továbbiakban h) vagy mégse
(r)
jobban ki kellene nyitni ezt a verset mert nem lenne rossz csak kevésnek érzem
köszönöm próbálok valamit kezdeni vele
nem könnyű mert rövidre zártam magamban ezt a témát
úgy érzem kinyitva bármit hozzá tennék csak hígítás lenne
(h) KUSS
(félre) vagy ennyiért nem tér be a közönség
vagy elégedetlenül távozik
(h) ja jaj neee
(narrátor továbbiakban n) és akkor
ellöktem mosolyod magamtól
hogy keressek bizonyosabbat
mint fél strófa
kérdezem közönségemet
pörögnek- e tákolt színfalak elé
kamerafénybe
bárdok laborfalvi rózák
dérynék vagy csak net-massé
vámpírok báloznak
gyökér-kezelt szemfoguk
fényt kapott szellemük
titkuk felfedve
szürkére festi a gyanú
a feketét színük varázsa
nem is félelmetes
felmértek a k(p)árok véred
jó piros ízére Picinyem
jaj hiába
várok
csönd csönd minden hol karnegi csönd
amolyan bőregércsönd (fél-e)
(n)megreked félúton
menny kutyája ugat
pokolban nincs
huzat
szájba baszott narkós
www mutáns háromszori
szopás
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-10-29 10:20:23
Utolsó módosítás ideje: 2018-11-01 17:29:20