HexameÉn®
Fontos a fül meg a kellem, mégis a szív meg a belbecs
kell, hogy szülje a versedet, erre tanítsad a tollad!
Őseid éneke él ma is, így hát bátran a régvolt
fordulatokkal! Múltbeli példák hatnak a mára.
Lásd ami számít, féltsd ami fontos, szellemed álljon
készen a harc viharára, ha kell, legyen ennyi az ára!
Terjed az árnyék, nyúlj fel a nap sugarába, ha éred,
rejtsél fényt szavaidba, s tűrd, ha az égeti szájad!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-10-02 00:56:05
Utolsó módosítás ideje: 2018-10-02 00:56:05