Vagyok
Vagyok, vad orkán
magas hegyeknek ormán,
vagyok egy tenger-ár
ki téged a mélybe zár,
az örök folyó, ami hömpölyög,
egy villám mi az égen
fölötted pörög.
Vagyok,
az origóból a végtelen,
a bátorság - benne a félelem,
tisztességes hit, esküid,
reményedből a halálod,
sötétben árnyaid.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-08-27 12:13:57
Utolsó módosítás ideje: 2018-08-28 17:28:11