Einstein-hez
Az Úr köpött, és kiszámolt a száján,
talán így lettél zseni, fénytudós,
csak bámultál még fiatalon, kábán,
ennyit hogy tudhat századfordulós.
A kvantummechanikát elemezted,
eszedben járt az időutazás,
egy réteg a jövőből eredeztet,
önmagukon túl tart a kutatás.
Mondd, honnan vetted a titkos tudást,
honnan ismertél kvazárt és tágulást,
fejedben izzóként Isten égett?
Hatványként emelted állandóra
magad. Egy memória-pillangóra.
Hologram lettél és írásvédett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-07-23 20:23:59
Utolsó módosítás ideje: 2018-07-24 10:38:09