Egy lépés előre
Feltettem, majd levettem.
Nem volt jó érzés.
Félek szembesülni a „rossz” kritikával.
Hazudok magamnak; nem tudom.
Inkább igen, mint nem. Talán.
Inkább nem, mint igen. Már tudom.
Egyetlen volt, mit elvehetnétek tőlem,
az illúziót, hogy „írtam egy jó verset”.
Mert megint elfelejtettem, „szépíró”
vagyok. A jó érzéstől, már magamat
fosztom meg. Ítéletet mondok: A vers,
„túl-okos” volt, s aki írta, visszaeső.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-05-20 23:51:06
Utolsó módosítás ideje: 2018-05-21 00:24:32