változatok vadászatra
lépteid követve iramlik
pontosan tartva az irányt
hogy elejtsen
kivédhetetlenül bekerít
a négy égtáj felől
kiforgat minden menedékedből
mígnem
gátjaidon átbukva eláraszt
a fölfedett bizonyosság döbbenete
élesre állított érzékeidet
eloldja szorongásaidtól
és te méltósággal veszel bele
mint legendák ködébe a mitológiai
szigetek
önmagadba
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-02 00:00:01
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-02 00:00:01