Mese az élet...
Mese az élet, mese.
Óperenciák hosszú tengere.
Üveghegyek, cipők,
Megállíthatatlan valóságidők.
Kalandvágy, életcél, kiskirály.
Aztán átváltozunk,
És repülünk, mint a tengeri sirály.
Föld alá s fölé repülünk,
Keresünk.
Tanulságot, valóságot vegyünk,
Keressünk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -
Feltöltés ideje: 2018-03-18 18:26:48
Utolsó módosítás ideje: 2018-03-18 18:26:48