Ciklus
Születés
Az első sóhajtás, és
a tüdőm majd' kiszakad.
Megszülettem, és már fáj
az első pillanat.
Vajon hány pillanat - egy élet?
Félek...
Pech
Nyolcvanéves szabadságom
töltöm itt, a Földön.
Nagy pechem, hogy éppen most,
és épp a Földön töltöm...
Százezer év fenn a Mennyben,
utána is ennyi,
remélem, hogy legközelebb
máshova kell menni!
Vagy, ha mégis idejönnék,
- más lesz már az ember,
mert amilyen most, hát abból
elégséges egyszer...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-28 10:06:02
Utolsó módosítás ideje: 2018-02-28 10:06:02