Három vers távozóknak
1) rövidülnek az utak
hosszabbodnak az imák
a kórház ablakai közelebb hozzák
az eget egyre nagyobb zsoltáros
könyvekben egyre kisebbeknek
látszanak a betűk
2) a külső liftajtót az épület hátsó
részében éjszakára nyitva hagyják
kapuzárás után is belóghatok hozzád
a nővérek hálásak nem nekik kell
lekapcsolniuk fölötted a napot
3) azt hiszed nem látlak
jegy nélkül utazol egy zsúfolásig
telt vonat első osztályán
a kalauzt várod Isten
tudja ki van ma szolgálatban
de már az utolsó állomás következik
nincs leszállás még potyautasoknak
sem te csaló
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-26 15:27:10
Utolsó módosítás ideje: 2018-03-06 22:37:50