bújócska
tág szemű eget lyukasztok vakká
periférián a fekete folt vagyok
és ilyen sötét tudatban
próbálok a határtalanhoz nőni
a csontozatom többször eltörött
összeforrva a bőr felette kérges
megnémulok amikor apa szeret
rángat kiabál és a falhoz csap
gardróbba bújva a tág szemű ég
ott bent repülök el naftalin szagban
apu ne találj meg soha itt jó
a kabátok csak füllentik
hogy csontrepesztő tél van
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-12 19:07:25
Utolsó módosítás ideje: 2018-02-12 19:07:25