régi szalag
hányszor szakadt már el a hangom
mint vén magnóban a szalag
valahányszor megláttalak
lemaradt a toldalék a rag
és hiába ragasztottam meg
mikor átsiklott a szedőfejen
meg-megbicsaklott e hang
pont úgy mint a szívem
és forog ez a szalag akár
egy perpetuum mobile
már csupa körömlakk s cellux
bár tudnám mit kezdjek vele
ugyanúgy fut mint rég
változatlanok rajta a jelek
csak mikor megtörik a hangom
újra mélyen a szívembe rejtelek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-03 21:58:56
Utolsó módosítás ideje: 2018-02-03 21:58:56