Rendhagyó advent
Éji erdő neszezése,
csillagfolyó telelése:
Fázós ágak susogása,
zúzmara sál égi mása.
Dermedt rigók sikoly füttye,
kihűlt vackok menekültje,
megváltást vár, új esélyt kér,
folyamodik menedékér’.
Szamár nyihog, ökör bődül,
három mágus hozzácsődül,
bölcső mélyén csillag ragyog,
álma: Vagyok, aki vagyok.
…
Kétezer év minden bűne,
eltűnik, mint homokdűne,
harmadnapra gyere értünk,
cipelheted minden vétkünk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-04 09:11:07
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-04 09:11:07