narancs-ég
zöldes tenger villanása
hullámzó szemvíz
bent rekedtem tekintetedben
a hajnal vitorlája már lobog
világos méz a levegő
a kikötő pulzálva ébred
tengerészek balladáját
ringatják a hajók
déli fényt suttogok füledbe
a kanári reggel elrepül
kócsagok felhője ível át felettünk
vonásaimban a hanga
és gyönge árkai
karodba úgy bújok
légy a vizimacska karámja
kormos a szempillád - leheled
ingedbe kapaszkodom
árnyékot a fény sző a vízre
különös bóják lebegnek
a levegőben só szagú gyümölcs
míg elszakadunk érzem
délutánra festődik a horizont
tengerparti városban bazársor
narancsaromás a bor
a lányok szeme fekete kvarc
föveny és nedves álmok
örökké fehér magnóliák a csillagok
puha buckákat szétkarmolok
takarj be magaddal
most csobban a hold
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-11-13 11:03:42
Utolsó módosítás ideje: 2018-02-27 20:31:15