Telesedés
Gyertyák elhelyezhetőségének megnehezülése,
antiszocializálódás,
csengő megszólalások hébe-hóbasodása,
mókaéskacagás elévülése,
idenekema zoroszlántis cserbenhagyásos meghunyászkodása,
szekrény alá gurult tárgyak elmegkereshetetlenedése,
emeletek megmagasodása,
madártrillák elfüttyösödése, a messziség elmaszatolódása,
hajtómű, ventiláció, navigációs rendszer szavatossági idejének lejárta,
erogén zónák aknamezősödése,
bypassok, söntök, protézisek jubileumi bankettje,
vizeletcseppek önállósodásukért indított szabadságharca,
folyadékos barlanghálózatok karsztosodása,
hullóaxonok sokasodása a féltekékben,
nevek, telefonszámok csoportos dezertálása,
az öreg hölgy – Demencia – látogatása, és társbérlővé avanzsálása,
kacsa úsztatás, lucskos ágyneműk vacogása,
gyertyák elhelyezendőségének holnapiasodása.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-10-16 11:30:44
Utolsó módosítás ideje: 2017-10-16 11:30:44