Az én kudarcom
Ha ez kudarc, az én kudarcom,
ne vágjon buzgón engem arcon
soha, senki a gyalázatért,
aki azt hiszi, jó útra tért,
pedig csak eltévedt, sokadszor,
korán ébredni, virradatkor
szeretett volna, lelkesedve -,
neki sincs már mindenhez kedve.
2017 augusztus 18.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-08-28 00:25:33
Utolsó módosítás ideje: 2017-08-28 00:25:33