Plein air
Így ülök pipázok néha szükségem van rá hogy ellazuljak
Nézem az erdőt a parkot utcát lám a hirdetések újak
Lapos a nap madár jön az emberek arca csupa fényfolt
Erős a fény az árnyék a szél egy csukott szem az égbolt
Egy francia prof könyvét olvasom azt írja meghalt a nője
Gyásznapló százötven oldalon úgy ír furcsán mintha bőrre
Írna fehér lepel helyett szavakkal fedi le a pőre testet
Biztos reméli tán felébred holt ajkán ha élők írása reszket
Ugyan gondolom magamban megmondom a tutifrankót
Halál nincs olyan van hogy elment egy ideig itt volt
Ülök a napon magamban pöfékelek nem értem ezt a férfit
Persze az hogy senki nem ül velem az már fájdalmasabban érint
Egymásba néz a két magány akárha gyertyák két tükörbe
Könnycsepp hull felállok verébcsaládok szállnak körbe-körbe
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.