hézagzárás
testedbe zárva rád pályázik
feszélyez közvetlensége
beléd köt
lépten-nyomon provokál
nyelveden beszél hozzád neveden szólít
választ vár
de nem mítoszok személytelen feleletét
kitérhetnél előle
hallható frekvencián kívülre kergethetnéd
ám belső tartásod képessé tesz magadra eszmélni
bizalmat szavazol neki és egyszer csak
beléd hasít
hogy mindig is készülhetett rá
kérdezni fogsz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-05-15 16:37:27
Utolsó módosítás ideje: 2017-05-15 16:37:27