Fényre kerülõ dal
Holnapról szól a dúlt dalod,
S szerelmes színes szólamod.
Mondd, kit érdekel bánatod
Mikor minden szép, láthatod.
Holdhoz szálló halk sóhajod,
Kedvesed vissza nem kapod.
Halld, mit énekel balsorsod:
Holt éveid számolhatod.
Magadból épült várromod,
S veretes kínod szánhatod.
Derülnél, nincsen rá okod,
Sorsod egyedül várhatod.
Festett fényképen száz napod,
Nevetve szét is szórhatod.
Mondd, kit érdekel bánatod,
Mikor minden szép, láthatod.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.