Házi őrizetre számíthatsz szívem.
Keblem szűk kelyhe elég lesz egy rabnak.
Hagytalak bűnbe esni s most vádlottja,
védőügyvédje vagyok önmagamnak.
Ügyésze, bírája, ki vádol s ítél.
Cinkosod, ki lelke legmélyén felment
nyughatatlan szívem, az is én leszek,
s újra átélem ezt a nagy szerelmet.