Út az életbe
Eddig árnyékotokban éltem,
Sakkbábuként, parancsra léptem.
Azt tettem, amit akartatok
De mostmár kérlek, hogy hagyjatok!
Nem leszek irányítható játékszer nektek,
Kit a játszó gyermekek lassan tönkretettek.
Szétszaggatott mackó, elfeledett baba
Nem hat rám többé parancsotok szava!
Mindeddig nekem ösvényt ti vágtatok.
Most újult erővel az életbe vágtatok!
El kell mennem, de visszatartotok
Kérlek titeket, könyörgöm, hagyjatok!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.