Aztán
Aztán elfelejtjük a soknapos
ölelést, a közelség ismerős lesz, más.
Megszokjuk azt is, mint a csendeket,
üres lesz, mint a reklámvillogás.
Aztán ellobban az utolsó csillag is.
Minden mozdulat belefagy a szembe.
Senki ujja nem rajzol nyolcasokat
a nyirkos, tátogó tenyerekbe.
Ti mindent látó, asszonyi szemek,
mikor semmi se, kikerekedjetek!
Mikor senki se, öleljetek sírva,
csomagoljatok ebédet zsírpapírba,
a szerelmet vigyétek, ha a töke tele!
… hogy álmodhassunk többet vele.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-02-16 21:10:40
Utolsó módosítás ideje: 2017-02-16 21:10:40