Örvendjetek József Attila messiás
napjainkban József Attila
Quimbi „Látod ott a semmi ágán egy holló hegedül
az ő szép arcában fürdeted meg magad
sokkal keményebb csata tér
el akartam magyarázni megint neked
hogy minden kortárs műben aminek súlya van
ott van ő aki Isten alkotott
és most is csak sírok
kifarolt szalajtott elkapart bennem a gondolta
hisz extázisban vagyok
az Isten Bennem Benned Benne Bennünk Bennük
még újabb szövetség
József Atilla összes
költeménye
az új Jézus Útja
és Vissza jönnek ők Csaba királlyal
észrevétlen átalakítják a szemetet arannyá
kohó tetején izzik a salak
beékelnek indiánok
medvével gyógyítanak
akik aludtak kinyitották szép szemüket
az igasság letöltötte fejükbe
a Matrixot feltették kezük
annyit mondtak elég
lehulltak lábuk elé a magok
a tölténymagok
akkor felvirradt a nap
aranykoré kövesd
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-02-11 08:59:30
Utolsó módosítás ideje: 2017-02-11 08:59:30